سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اختلال وسواس فکری اجباری (OCD) چیست؟

اختلال وسواس فکری اجباری (OCD) چیست؟

 

اختلال وسواس فکری-اجباری (OCD) یک اختلال روانی است که در آن شما بارها و بارها افکار (وسواس) و مناسک (اجبار) دارید. آنها در زندگی شما دخالت می کنند، اما شما نمی توانید آنها را کنترل یا متوقف کنید.برای مشاوره با روانپزشک کودک در تهران با گروه ویان در ارتباط باشید

چه چیزی باعث اختلال وسواس فکری - جبری (OCD) می شود؟

 

علت اختلال وسواس اجباری (OCD) ناشناخته است. عواملی مانند ژنتیک، بیولوژی مغز و شیمی و محیط شما ممکن است نقش داشته باشند.

چه کسانی در معرض خطر ابتلا به اختلال وسواس فکری عملی (OCD) هستند؟

 

اختلال وسواس فکری اجباری (OCD) معمولاً زمانی شروع می شود که شما یک نوجوان یا بالغ هستید. پسران اغلب در سنین پایین تر از دختران به OCD مبتلا می شوند.

عوامل خطر OCD عبارتند از:

  • سابقه خانوادگی. افرادی که دارای بستگان درجه یک (مانند والدین، خواهر و برادر یا فرزند) هستند که OCD دارند در معرض خطر بیشتری هستند. این امر به ویژه در صورتی صادق است که خویشاوند در کودکی یا نوجوانی به OCD مبتلا شده باشد.
  • ساختار و عملکرد مغز. مطالعات تصویربرداری نشان داده است که افراد مبتلا به OCD در قسمت های خاصی از مغز تفاوت هایی دارند. محققان باید مطالعات بیشتری را برای درک ارتباط بین تفاوت های مغز و OCD انجام دهند.
  • آسیب های دوران کودکی، مانند کودک آزاری . برخی از مطالعات ارتباطی بین تروما در دوران کودکی و OCD پیدا کرده اند. برای درک بهتر این رابطه به تحقیقات بیشتری نیاز است.

در برخی موارد، کودکان ممکن است علائم OCD یا OCD را به دنبال عفونت استرپتوکوکی ایجاد کنند . این اختلالات عصبی خودایمنی کودکان مرتبط با عفونت های استرپتوکوکی (PANDAS) نامیده می شود.