روان درمانی چیست؟
درمان روانکاوی شکلی از گفتار درمانی است که بر اساس نظریه های روانکاوی زیگموند فروید است . این رویکرد به بررسی چگونگی تأثیر ضمیر ناخودآگاه بر افکار، احساسات و رفتارهای شما می پردازد.
به طور خاص، بررسی می کند که چگونه تجربیات شما (اغلب از دوران کودکی) ممکن است به تجربه و اقدامات فعلی شما کمک کند. رویکردهای روانکاوی به اختلالات عاطفی از زمان فروید بسیار پیشرفت کرده است.
تکنیک ها
افرادی که تحت درمان روانکاوی قرار می گیرند، اغلب حداقل یک بار در هفته با روانکاو خود ملاقات می کنند. آنها می توانند ماه ها یا حتی سال ها تحت درمان باقی بمانند.
روانکاوان از تکنیک های مختلفی برای به دست آوردن بینش در مورد رفتار شما استفاده می کنند. برخی از تکنیک های محبوب تر عبارتند از:
- تعبیر خواب : به گفته فروید، تحلیل رویا تا حد زیادی مهمترین تکنیک روانکاوی است. او اغلب از رویاها به عنوان "جاده سلطنتی به ناخودآگاه" یاد می کرد. روانکاوان ممکن است رویاها را برای به دست آوردن بینشی در مورد عملکرد ضمیر ناخودآگاه شما تعبیر کنند.
- تداعی آزاد : تداعی آزاد تمرینی است که در طی آن روانکاو شما را تشویق می کند آزادانه افکار خود را به اشتراک بگذارید. این می تواند منجر به ظهور ارتباطات و خاطرات غیرمنتظره شود.
علاوه بر این، در طول روانکاوی، ممکن است متوجه شوید که در حال تجربه «انتقال» هستید. انتقال زمانی اتفاق می افتد که شما احساسات خود را در مورد شخص دیگری به روانکاو نشان می دهید. صحبت کردن در مورد این احساسات می تواند به روانکاو شما کمک کند تا نحوه تعامل شما با دیگران را درک کند.