5 نکته برای مدیریت ADHD در کودکان
آیا فرزند شما در تمرکز بر یک فعالیت مشکل دارد یا در رفتار تکانشی به نظر می رسد؟ هنگامی که علائم به اندازه کافی شدید هستند و باعث مشکلات مداوم در بیش از یک بخش از زندگی کودک شما می شوند، می تواند نشانه یک اختلال عصبی رفتاری مانند ADHD باشد.برای دریافت مشاوره در مورددرمان بیش فعالی کودکان اینجا کلیک کنید
اختلال کمبود توجه /بیش فعالی بیماری مزمن است که میلیون ها کودک را تحت تاثیر قرار می دهد و اغلب تا بزرگسالی ادامه می یابد. ADHD شامل ترکیبی از مشکلات مداوم، مانند مشکل در حفظ توجه، بیش فعالی و رفتار تکانشی است.
کودکان مبتلا به ADHD همچنین ممکن است با عزت نفس پایین، اضطراب مدرسه، روابط آشفته و عملکرد ضعیف در مدرسه دست و پنجه نرم کنند. علائم گاهی با افزایش سن کاهش می یابد. با این حال، برخی از افراد هرگز به طور کامل علائم ADHD خود را بیشتر نمی کنند. با این حال، آنها می توانند استراتژی هایی را برای موفقیت بیاموزند.
زیر انواع ADHD
- ADHD بی توجه
که قبلاً ADD نامیده می شد، افراد مبتلا به ADHD بی توجه علائم بی توجهی را نشان می دهند، اما علائم بیش فعالی یا تکانشگری را ندارند. - ADHD بیش فعال/ تکانشی
این زیر مجموعه از ADHD علائم تکانشگری یا بیش فعالی را نشان می دهد، اما علائم بی توجهی را نشان نمی دهد. - ترکیبی
افراد مبتلا به ADHD ترکیبی علائم بی توجهی، بیش فعالی و تکانشگری را نشان می دهند. شایع ترین زیر مجموعه ADHD است.
درباره سه نوع مختلف ADHD بیشتر بدانید.
تفاوت های جنسیتی با ADHD
ADHD در پسران بیشتر از دختران تشخیص داده می شود، اما تحقیقات در مورد ADHD در بزرگسالی نشان می دهد که تعادل تقریباً برابری بین مردان و زنان وجود دارد. میزان تشخیص کمتر در میان زنان در دوران کودکی میتواند به این دلیل باشد که دختران مبتلا به ADHD بیشتر از پسران به شکل بیتوجهی ADHD مبتلا میشوند و احتمال کمتری دارد که مشکلات آشکار را نشان دهند.
بیش از نیمی از کودکانی که ADHD را در دوران کودکی تجربه می کنند، همچنان در بزرگسالی علائم را دارند. برخی از زنان فقط پس از تشخیص کودک و شروع به مشاهده رفتار مشابه در خود، ADHD خود را تشخیص می دهند. زنان دیگر به دنبال درمان هستند زیرا زندگی آنها از کنترل خارج می شود، از نظر مالی، در محل کار یا در خانه.
درمان ADHD
در حالی که درمان ADHD را درمان نمی کند، می تواند کمک زیادی به علائم کمک کند. درمان معمولاً شامل داروها و مداخلات رفتاری است. تشخیص زودهنگام و درمان می تواند تفاوت زیادی در نتیجه ایجاد کند.
همچنین مهم است که با یک درمانگر متخصص در ADHD کار کنید تا مکانیسم های مقابله ای غیردارویی را یاد بگیرید تا به علائم و رفتارهای ADHD کمک کند. یک درمانگر میتواند اثربخشی دارو را افزایش دهد و ابزارهایی را برای توانمندسازی افراد مبتلا به ADHD با استفاده از درمانهایی که ممکن است شامل مداخلات رفتاری، روانشناختی، اجتماعی، آموزشی و سبک زندگی باشد، ارائه دهد.